Interieur

TODO.

Contact

Exterieur

TODO.

Contact

Renovatie

Na het uitgebreid bespreken van de stijl waarin u uw woning wenst te renoveren, zullen we het huidige gebouw grondig bestuderen en alle mogelijkheden met u overlopen. Een grondige studie van de te renoveren constructie is niet alleen noodzakelijk om te zien of de vooropgestelde idee├źn kunnen gerealiseerd worden, maar ook om de kwaliteit en de duurzaamheid van de uit te voeren werken te geranderen en een correct prijsofferte op te stellen.

Vervolgens zullen we samen met u en de architect en/of de interieurarchitect de concrete plannen uitwerken. U kunt zowel voor het interieur als het exterieur een beroep op ons doen. Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen om een degelijke afwerking te kunnen garanderen.

Contact

Totaalinrichting

Zowel voor nieuwbouw als renovatie, staan wij in voor het ontwerp, de opmeting, opmaak van technische plannen als realisatie van uw inrichting. U kan telkens rekenen op de deskundigheid en creativiteit van ons team. Via een planning op maat van uw project zal er steeds gestreefd worden naar een minimale hinder met een maximaal resultaat. Ook hier zal het verschil gemaakt worden door een teamverband met eigen onderaannemers.

Concreet wil dit zeggen dat wij voor u alles regelen vanaf uitbraak bestaande situatie, nieuwe vloeren, bezettingswerken en verlaagde plafonds, tot het plaatsen van de nieuwe meubelen en de schilderwerken.

Contact